Bruges Burlesque Festival

Na een spetterende eerste editie…Nl: Was het al zeker dat er een tweede Burlesque Festival ging komen in Brugge. De toeschouwers waren laaiend enthousiast net als de medewerkers en de producer. Een volgende datum werd geprikt en vrijgelaten op o.a. social media.

De applicaties gingen open en de inschrijvingen stroomden binnen van (inter)-nationale artiesten die ook willen deel uitmaken van dit festival in de prachtige stadsschouwburg te Brugge. De host dit jaar is dan ook niemand minder dan Mamzelle Vivian uit Frankrijk. De show wordt engels-talig gesproken aangezien het publiek wereldwijd is.

ENG: After a smashing first edition…
It was already certain that there would be a second Burlesque Festival in Bruges. The spectators were wildly enthusiastic as were the staff and the producer. The next date was set and released on social media, among others.

The applications opened and the registrations poured in of (inter)national artists who also wanted to be part of this festival in the beautiful city theater in Bruges. The host this year is none other than Mamzelle Vivian from France. The show will be spoken in English since the audience is worldwide.